O NAMA RESTORAN ZRINSKI

O NAMA RESTORAN ZRINSKI

Restoran Zrinski nalazi se u Črnkovcu. Administrativno pripada zagrebačkoj županiji,gradu Velika gorica.Danas je Črnkovec mjesto na vodozaštitnom području,a u blizini se nalazi i zagrebačka zračna luka.U neposrednoj blizini nalazi se arheološki park Andautonija (Ščitarjevo).

Restoran je u obiteljskom vlasništvu.

Posebno smo ponosni na gastronomsku ponudu kontinentalne kuhinje,bilo da se radi o jelima sa ražnja,roštilja ili jelima po narudžbi.Osim svadbenih svečanosti organiziramo i: krstitke, rođendane, bankete,prve prićesti i krizme, poslovne ručkove i večere, ostale svčane prigode.

U ponudi imamo sviježe pripremljene gablece od ponedjeljka do subote po prihvatljivoj cijeni od 20,00 do 25,00 kn. Za sve goste osiguran je i parkirališni prostor.

Naš klasični svadbeni meni sastoji se od hladnog predjela, svatovske juhe, glavnog jela (tri vrste mesa, dva priloga, umak), druge večere (odojak, janjetina) i gulaša. U cijenu menija uračunato je neograničeno domaće piće.
Nudimo Vam organizaciju svadbi već od 30 eur.

Uz sve naše svadbene menie ide i poklon za mladenku od “RESTORANA ZRINSKI” ugradnja umjetnih noktiju,ugradnja umjetnih  trepavica i svadbeno šminkanje u “Beayti salonu LaVi”

https://www.facebook.com/Pretty-nails-beauty-salon-LaVi-536718043061931/

SALON

Za sve detalje nazovite na telefon TEL 016258096  GSM 091/5644499

Sva jela poslužujemo, zavisno od menu-a, na ovalima ili tanjurima koji se po potrebi dopunjuju. Poslije Vašeg odabira boje stolnjaka, mi aranžiramo sve stolove svijećnjacima.

Za organizaciju svadbenih večera petkom i nedjeljom ostvarujete posebni popust.

Zrinski je prije svega obiteljski restoran s popularnim cijenama, uhodan tim s dugogodišnjim iskustvom sa zadovoljstvom će za Vas organizirati bilo koju svečanu prigodu: od krstitki, prvih pričesti, svete potvrde, vjenčanja, rođendana do proslava obljetnica braka, ali i poslovne proslave kao što su godišnje skupštine raznih društava ili pak proslava mature, promocije i promaknuća nam također nisu strane.Uvijek spremni na nove kulinarske izazove, očekujemo Vas u našem restoranu.

Call Now
Directions